LPG Endermologie

Az egyetlen technológia a világon, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, amelyet sem a testmozgás, sem a fogyókúra nem tud megszüntetni. képes optimalizálni a kötőszövet egészségét és szépségét.

 A kezelőfejjel az endermologie® stimulálja a bőröd és a zsírszöveted, hogy puhává és kevésbé rostossá tegye azokat. Ugyanakkor ez a stimuláció elősegíti a zsír felszabadulását, valamint aktiválja a vér- és nyirokkeringésedet. Ezzel egyidejűleg a kezelőfej mechanikus hatása serkenti a természetes zsírleadásodat és feszesíti a bőröd, hogy visszaadja annak tónusát és narancsbőr mentességét.

A narancsbőr mindig változó minden egyes esetnél, a cellulit típusától, időtartamától és súlyosságától, valamint egyéb tényezőktől függően, mint például, hogy a vendégként te  kiegészíted-e kezelését egészséges életmóddal. Általában már 4 alkalomtól elkezd látható eredmény kialakulni, azonban a leghatékonyabb és tartósabb eredmény érdekében 6-8-12 alkalom közötti időtartamot javasolunk, ha a narancsbőröd hosszabb ideje fennáll, többet is

Ne aggódj, nem vagy egyedül ..mindannyiunknak megvan ez a problémája… hát legalább 90%-unknak! Akár szereted, akár utálod ezeket a kis dudorokat a lábad hátulján, tájékozódj arról, hogy mi is a cellulit valójában, és így azonosíthatod, hogy a három kategória közül melyikbe tartozol, és milyen életmódbeli változtatásokat hajthatsz végre annak javítására. Közös konszenzus azonban, hogy a cellulit az egyik legnehezebben eltünthető. Ilyen esetekben a személyes kedvencünk az LPG Endermologie®.

Az Endermologie® próba (jelenlegi ára 5000 Ft a testre) egy órás kezelés, ahol a vendégként rád összpontosítunk  tájékoztatunk géppel kapcsolatban, testtípusukkal, a kezelés időtartamával kapcsolatban, ellenjavallatokkal, valamint tanácsokat kapsz a hatékonyabb kezelés érdekében  életmód-választáshoz. Erre a testkonzultációra az egyik képzett LPG terapeutánkkal kerül sor, melynek során felmérjük a te egyéni testtípusod, és személyre szabott Endermologie® kezelést alakítunk ki a te igényeidnek és céljaidnak megfelelően.

Tudnod kell, hogy minden egyes vendég teste más, és ennek az értékelésnek az a célja, hogy kiemelje a fő célokat és prioritásokat, valamint személyre szabott Endermologie® tervet állítsunk össze, amely garantálja a leglátványosabb és leghatékonyabb eredményeket számodra.

A konzultációt követően LPG terapeutánk beírja a te személyre szabott kezelési terved a gépbe, és te készen is állsz az első LPG kezelés megkezdésére. Fel kell venned speciális LPG Endermowear kezelő ruhát (amit mi biztosítjuk a vendégeink számára), amely egy olyan speciális tervezésű ruha, ami segíti a bőr jobb láthatóságát és a te személyes kényelmedet szolgálja. Ezután a céloktól függően a kezelés eltérő lehet. 

A gép teljesen fájdalommentes, kényelmes és olyan érzés, mint egy pihentető masszázs. A terapeuta mindig gondoskodik arról, hogy Te 100%-ban fájdalommentesen és kényelmesen legyél az eljárás során.

Az első Endermologie® kezelést követően azonnal a kezelés után érezni fogod a különbséget (könnyedség érzése a testben, a nadrág kényelmesebb lehet), azonban a látható és tartós eredmény eléréséhez minimálisan 6 -12 alkalom javasolt, ezt követően, ha már elégedett vagy, a kezelés havonta kétszer elvégezhető fenntartó jelleggel. Kérjük, vedd figyelembe, hogy bár durva becslésekkel tudunk szolgálni, minden testtípus teljesen egyedi, és az eredmények gyorsabban vagy lassabban láthatók, az életmódtól, egészségügyi állapotoktól és egyéb tényezőktől függően. Mindent megteszünk azonban annak érdekében, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az eredménnyel.

Szinte mindenkiben megvan, és mindannyian mindig új módszereket keresünk, hogy megszabaduljunk attól a narancsbőrtől, amely lábunkat sújtja a tengerparton. Meglepő lehet, hogy a nők 90%-a narancsbőrt fog tapasztalni élete egy szakaszában, és senki nem tehet ellene, nos, szinte…

MI A CELLULIT?

Először is, hogyan jelennek meg ezek a bosszantó dudorok? Mivel sok forrás hamisan állítja, hogy a cellulitisz a súlygyarapodás vagy a bőrünkben lévő méreganyagok következménye, ezért a Lift Up orvosi csapata egyszer s mindenkorra meg akar cáfolni minden mítoszt.

A cellulit nem túlzott zsír, és nem is a „bőrünkben jelen lévő méreganyagok” eredménye. Egész egyszerűen a cellulitisz, vagy az a gödröcskés megjelenés, amelyet a hátsó combodon látsz, mind a zsírsejtekben történő zsírraktározás, mind a szervezetben lévő vízvisszatartás eredménye. Ahogy a zsírsejtek növekednek, az őket tartalmazó kötőszövet ( septa) húzza a bőrfelületet és így deformálja azt.

Ugyanakkor ez a folyamat blokkolja a keringést, és a méreganyagok felhalmozódnak. Ekkor jelenik meg a narancsbőr, létrehozva az elkerülhetetlen narancsbőr megjelenését. „A kutatások azt találták, hogy a narancsbőr leggyakrabban a pubertás utáni nők fenekén, valamint a comb oldalán és hátulján található”

MIÉRT VAN NARANCSBŐRÖM?

Íme a trükkös rész, mivel nincs egyetlen oka annak, hogy miért vannak göröngyös lábak, azonban ez számos szakértő által jóváhagyott tényezőtől függ:

GENETIKA

Dr. Gmyrek, a Columbia Egyetem Kozmetikai Bőr- és Lézerközpontjának alapítója azt mondja, hogy bár nem világos, hogy a genetika szerepet játszik-e, tűnik , hogy van kapcsolat a kettő között. “Lehet, hogy genetikai hajlamod van, de a gének kifejeződése módosulhat az életmódoddal” – magyarázza.

NYIROKRENDSZER

Mit csinál a nyirokrendszer? Lényegében szövetek és szervek hálózatáról van szó, amelyek segítenek megszabadítani a testet a méreganyagoktól, salakanyagoktól és más nemkívánatos anyagoktól – olyan, mint egy csatornarendszer, Graf szerint. A rossz vér- és nyirokkeringés gyengíti bőrünk kötőszövetét, ezáltal lehetővé teszi az alatta lévő zsírsejtek megduzzadását és a nyirok és egyenetlen megjelenést, amit “cellulitnak” nevezünk.

ÖREGEDÉS

A közkedvelt tévhitekhez tartozik az is, hogy az öregedés narancsbőrt okoz, de a szakterület szakértőinek többsége egyetért abban, hogy nem feltétlenül az életkorral van a probléma – sokkal inkább az, hogy az érett bőr hatásai észrevehetőbbé teszik a narancsbőrt. “Úgy tűnik, hogy az előfordulás nem növekszik az életkorral, de rosszabbnak tűnhet, mert a bőr öregedésével veszít rugalmasságából és jobban megereszkedik” 

TOXINOK ÉS DIÉTA

Ellentétben azzal, amit sok cellulit “szakértő” állít, a méreganyagok nem okoznak narancsbőrt. Dr. Graf azonban úgy véli, hogy a diéta jelentős szerepet játszhat. “Azt mondanám, hogy az étrended ronthatja a cellulitot, ha az nem egészséges” – mondja. Azt is gondolja, hogy az olyan gyulladásos betegségek, mint a tejtermékek és a szóda, ronthatják az állapotot.

A KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSOK

IGEN, JÓL OLVASTAD, hogy a cellulitisz nem csak egyetlen probléma, és több tényező is befolyásolja, hogy milyen fajtát tapasztalhat. Minden típus lassan fejlődik, és a test különböző részeit érinti, és teljesen lehetséges, hogy egy személy több típustól is szenved. Az azonosítási folyamat különösen fontos, mivel a megfelelő kezelés a narancsbőr típusától és fejlődési stádiumától függ.

Lágy zsíros CELLULIT – Ez a típusú cellulit „hullámos” megjelenést kölcsönöz a bőrnek, és puha tapintású. Ez a “puha” narancsbőr leginkább azokon a területeken van jelen, ahol zsírlerakódás van, például a felkarokon és a lábakon, és gyakran kíséri visszerek vagy pókvénák; ahogy sétálsz vagy mozogsz, a lágy cellulit is megmozdul. Az életkorral vagy a súlygyarapodással növekszik, és az izomtónus hiánya is súlyosbítja. Általában a javuló keringés és bőrtónus segít, csakúgy, mint a fogyás.

 

ÉLETMÓD-MEGOLDÁSOK

LASSÚ FOGYÁS különös tekintettel a fehérjebevitelre

RENDSZERES TESTMOZGÁS amelynek középpontjában az izomtónus növelése edzése áll.

RENDSZERES TESTMOZGÁS amelynek középpontjában az izomtónus növelése edzése áll.

NYIROKDRENÁZS KEZELÉSEK a nyirokkeringés elősegítésére és ezáltal a gyorsabb fogyás érdekében – manuálisan vagy mechanikusan is végezhető az LPG Endermologie® segítségével

ENDERMOLOGIE® – mechanikus stimulációs masszázs speciális eszközzel, amely görgeti és felemeli a bőrszövetet, erősíti a kötőszövetet, miközben lágyítja a zsírsejteket

VIZES/ÖDÉMÁS CELLULIT

A VIZES CELLULIT A NARANCSBŐR LEGRITKÁBB ELTERJEDT TÍPUSA, és egyben az egyik legnehezebben kezelhető. Ez a rossz keringési problémák következménye, amelyeket súlyosbít a jelentős folyadék visszatartás. Főleg a lábakban fordul elő, amelyek elveszítik meghatározó formájukat és „oszloposabbá” válnak. A bőr pépes, és fájdalmas lehet, ha megérinti, vagy ha a beteg hosszú ideig ül. A kezdeti életkor általában 20-30 év körül van.

 

ÉLETMÓD-MEGOLDÁSOK

Mivel a vizes cellulitisz szorosan összefügg a vízvisszatartási és keringési
problémákkal, fontos mindkét állapot kezelése; visszér is előfordulhat, és ezeket
kezelni kell:

GYENGÉD, KIS HATÁSÚ GYAKORLATOK például kerékpározás, séta vagy úszás

A KOMPRESSZIÓS HARISNYA NAGYON HASZNOS LEHET, akárcsak a zuhanyozás hideg és meleg vízzel, valamint a venotóniás kiegészítők, mint a ginzeng, a ruscus és a vadgesztenye, amelyek erősítik a vénák falát.

KERÜLNI KELL A VÍZVISSZATARTÁST ELŐSEGÍTŐ ÉLELMISZEREKET, például a finomított sókat, cukrokat és szénhidrátokat, valamint a szénsavas italokat

NYIROKDRENÁZS MASSZÁZS A NYIROK-ÉS VÉRKERINGÉS JAVÍTÁSÁRA – akár 200%-ban stimulálva LPG Endermologie®

KEMÉNY/ROSTOS CELLULIT

„SZILÁRD CELLULITISZKÉNT” IS ISMERT, ez a típus gyakrabban fordul elő fiatalabb nőknél, és leginkább a csípő és a felső comb környékén található. A bőr feszes és szemcsés vagy gödrös, mint a narancsbőr, és a megjelenése nem változik járás vagy mozgás közben; úgy tűnik, hogy a bőr “szilárdan az izomhoz tapad” . Ez a típus már serdülőkorban elkezdődik, és korai kezelés nélkül a szilárd cellulitisz soha nem szüntethető meg.

ÉLETMÓD-MEGOLDÁSOK

Lépéseket kell tenni, amint ezt a típusú cellulitot azonosítják, mivel minél korábban
kezelik, annál nagyobb az esély a javulásra. Mivel az ilyen típusú narancsbőrt
nehezebb kezelni, mivel tömörebb, ezért a narancsbőr eltávolítása előtt először
a zsírt és a kötőszöveteket kell felpuhítani.

AZ LPG ENDERMOLOGIE®, valamint egyéb olyan speciális készülékekkel végzett esztétikai gyógyászati ​​kezelések, amelyek segítik a cellulit felemelését és leválasztását az izomzatról, nagyon hatékonyak lehetnek.

MINT MINDEN TÍPUSÚ CELLULIT ESETÉBEN, a vér és a nyirok általános keringésének javítása segít megelőzni a méreganyagok felhalmozódását a szervezetben, és segít megakadályozni a zsírraktározást a zsírsejtekben.

A MEGFELELŐ ÉTREND ÉS TESTMOZGÁS ELENGEDHETETLEN az egészséges szervezethez, a kevesebb zsírraktározáshoz, valamint a normál vér- és nyirokkeringéshez