Kiscsoportos edzések

Szeretnél részt venni egy hatékony kiscsoportos edzésen? Fedezd fel változatos óráinkat!

ALAKFORMÁLÁS FELSŐFOKON

Ha célod az alakformálás és szeretnél intenzív, de mégis személyre szabott edzéseken részt venni, akkor az alakformáló edzés pontosan neked való. Nem számít, hogy milyen a jelenlegi edzettségi szinted, itt mindenki megtalálja a számítását!

Hormon-kontroll óra

Ha a hormonális egyensúlyodat szeretnéd megőrizni vagy visszaállítani, akkor a Hormon-kontroll óra a megfelelő választás. Közepes intenzitású, saját testsúlyos gyakorlatokkal segítünk neked a harmónia visszaszerzésében, különösen akkor, ha hormonális egyensúlyod felborult.

Bootykiller

A Bootykiller nem csak egy egyszerű edzésforma, hanem egy életmódváltás része, amely kifejezetten a hölgyeknek szól. Comb- és fenékformáló gyakorlatokkal segítünk neked megtalálni a benned rejlő erőt és önbizalmat!

GYEREK EDZÉSEK

A szombat délutáni időpontban tartott Gyerek edzés különleges élményt kínál mind a gyerekeknek, mind pedig neked. Itt a gyerekeké a főszerep, miközben te lehetőséget kapsz arra, hogy élvezd a kikapcsolódást, például egy masszázsban vagy egyszerűen csak relaxálj. Hagyd, hogy a gyermeked játékos feladatokon keresztül megszeresse a mozgást, miközben te is kényeztesd magad!

Ne habozz, csatlakozz hozzánk és tapasztald meg a kiscsoportos edzések által nyújtott örömöt és motivációt!