Derma Pen-Mezoterápiás kezelések

Egy kollagén indukciós terápia, melyet egy olyan kezelőfejjel végezzük, amelynek a felületén apró tűk találhatók. A tűk behatolnak a bőrbe, és szabad szemmel nem látható mikrosérüléseket okoznak. Ezeknek az apró sérüléseknek köszönhetően beindul a sebgyógyulási folyamat, mely a bőrben a kollagén és elasztin szintézist fokozza, és ezzel együtt a bőr megújulását eredményezi.

A DERMA PEN KEZELÉS ELŐNYEI

A Mybodycare Szalonban a dermapen kezelés során magas hatóanyag-tartalmú, orvos-tisztaságú szérumokat is használunk, amik a bőröd igényeinek megfelelően lehetnek feszesítő (anti-aging), revitalizáló, pigmentfolt-halványító, anti-oxidáns hatású és bőrtónus-javító ampullák.

Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.

Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után

Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)

Nincs maradandó sérülés vagy heg

Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció

A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk

Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés

 1. A bőr előkészítése: letisztítás, zsírtalanítás
 2. A hatóanyag bőrbejuttatása MezoPen-nel
 3. Nyugtató, hidratáló, lifting maszk
 4. Anti-ageing krém
 5. Befejezés, fényvédő

 

Kezelés idő: kb. 50-60 perc
Kúraszerűen 4 alkalom ajánlott 2-3 hetente.

 • Ne használj hámlasztó termékeket legalább 48 órával a kezelés előtt: A hámlasztó termékek irritálhatják a bőröd, és megakadályozhatják a dermapen kezelés hatékonyságát. Ezért ajánlott legalább 48 órával a kezelés előtt elkerülni ezeket a termékeket.
 • Kerüld a smink használatát: A kezelés előtt ajánlott elkerülni a smink használatát, hogy a bőr tiszta legyen és felkészülhessen a kezelésre.
 • Hagyj legalább 24 órát a bőrnek a regenerálódásra a kezelés után: A dermapen kezelés után ajánlott legalább 24 órát várni, mielőtt sminket használsz vagy más bőrápolási termékeket alkalmaznánk.
 • Kerüld a napozást legalább 2 héttel a kezelés előtt: A napfénynek vagy a szoláriumnak való kitettség elősegítheti a bőr kiszáradását és irritációját, amelyek akadályozhatják a dermapen kezelés hatékonyságát. Ezért ajánlott legalább 2 héttel a kezelés előtt elkerülni ezeket a tevékenységeket.
 • Hidratálás: A kezelés után javasolt használni egy hidratáló krémet, hogy segítsük a bőr hidratáltságának helyreállítását és megelőzzük a kiszáradást.
 • Napvédelem: A kezelés után ajánlott használni napvédő krémet a bőr védelme érdekében, mivel a kezelés után a bőr érzékenyebb lehet a napfényre.
 • Kerülje az erős sminket: Az első napokban érdemes kerülni az erős sminket, hogy a bőr pihenhessen és regenerálódhasson.
 • Kerülje a sportolást, szaunát, forró fürdőt: Az első 24-48 órában kerülni kell a sportolást, a szaunát és a forró fürdőt, mert ezek a tevékenységek fokozhatják a bőr irritációját.
 • Kerülje a napozást: Az első hetekben kerülni kell a napozást és a szoláriumot, hogy a bőr megfelelően regenerálódhasson.
 • Kerülje az erős bőrradírt: Az első hetekben kerülni kell az erős bőrradírokat, hogy ne irritáljuk a bőrt.
 • ha zavarnak a striák, a cellulit és a pigmenfoltok
 • ha ráncaid vagy az aknék okozta vagy műtéti hegeid szeretnéd eltüntetni
 • ha testeden is szeretnéd megőrizni bőröd rugalmasságát

 

A Dermapen kezelés a test bármely részén – például arc, karok, nyak, szem alatt, has, mell, combok, fenék, kéz

VÁLASZTHATÓ KEZELÉSEK

REVITALIZE PURE

A striák, akné-, és egyéb hegek, bőrhibák esztétikai szempontból senki számára nem kívánatosak. A Revitalize Pure egyedülálló formulája a kollagén és a hialuronsav tökéletes keverékét és egyensúlyát tartalmazza. Növeli az új kollagénrostok képződését, erősíti a meglévőket. A várva várt szerkezetjavító és restrukturáló kezelés most valósággá vált…

Indikáció: Minden olyan bőrre, amelynek szüksége van a textúra és a tónus regenerálására.

REVITALIZE BODY

A test és az arc területén található ernyedtség és petyhüdtség, az öregedés és / vagy a súlyváltozás közvetlen következménye. A fiatalos és feszes bőr megőrzéséhez rendkívüli összhangban kell lennünk az egészséges étkezési és megfelelő hidratálási szokásokkal. A Revitalize Body hialuronsavból, szerves vegyületekből, DMAE-ból és Dexpanthenolból áll, melyek megerősítik és helyreállítják a bőrt támogató kollagénszálakat, újra formálva őket, megszűntetve a bőr megereszkedését és ernyedtségét.

Indikáció: petyhüdtség, striák, lézeres kezelés utókezeléseként és peeling utáni kezelésként, alopecia esetén.

REVITALIZE SLIM

Az elhízás fő okainak a helytelen táplálkozást, a testmozgás hiányát és a stresszt tudjuk leginkább megnevezni. Ezen probléma megszüntetése vált az esztétikai kezelések egyik legfontosabb szükségletévé is. A Revitalize Slim új, lipolitikus és anti-cellulit formulája inzulinszerű növekedési faktorból, foszfatidil-kolinból, nátriumdezoxikolátból, karnitinből és nyomelemekből áll.

Hatékony eredmények az első alkalomtól…

Indikáció: A has, felkar, toka, comb és a fenék zsírsejtek térfogatcsökkentésére.

BTX DMAE

A BTX DMAE egy izomlazító hatású készítmény. A 4 hatóanyag szinergikus hatásának köszönhetően kisimítja a ráncokat és eredményesen kezeli az arc és a test esetleges hipotóniáját

(alacsony izomtónus, laza, petyhüdt izmok). A BTX DMAE-t a botox legjobb alternatívájának tartják számon.

A termék kulcsfontosságú összetevőit (mint például az acetil-hexapeptid-8 és az acetilhexapeptid-30) széles körben használják a kozmetikai iparban feszesítő tulajdonságai miatt. Ellazítja a dermális myofilamentumokat és csökkenti a ráncok mélységét

A DERMA PEN MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS KIEMELKEDŐ ELŐNYEI

BŐRREGENERÁCIÓ ÉS FESZESSÉG: A Derma Pen tűi finoman áthatolnak a bőr felső rétegein, stimulálva a természetes kollagén és elasztin termelődést. Ezáltal segít a bőr regenerálódásában és megerősítésében, ami feszesebb és fiatalosabb megjelenést eredményez.

RÁNCOK ÉS FINOM VONALAK CSÖKKENTÉSE: A Derma Pen tűi a bőrbe hatolva serkentik a kollagén és elasztin termelést, ami elősegíti a ráncok és finom vonalak csökkentését. A kezelés hatékonyan simítja a bőrfelszínt és javítja annak textúráját, így fiatalosabb megjelenést biztosít.

HEGESEDÉSEK ÉS HEGEK KEZELÉSE: A Derma Pen testkezelés hatékonyan csökkentheti a hegképződést és segíthet a meglévő hegek simításában. A finom tűk áthatolása serkenti a bőr természetes gyógyulási folyamatát, elősegítve a friss, egészséges bőr képződését.

PIGMENTÁCIÓS PROBLÉMÁK JAVÍTÁSA:  A Derma Pen kezelés hatékony megoldást nyújthat a pigmentációs problémák, például a napfoltok vagy a melasma kezelésére. A kezelés során a tűk a bőrbe jutva segítenek az elszíneződött sejtek lebontásában, így javítva a bőr egyenletességét és tónusát.

BŐRTEXTÚRA ÉS PÓRUSOK JAVÍTÁSA: A Derma Pen testkezelés serkenti a kollagén és elasztin termelődést, ami pozitív hatást gyakorol a bőrtextúrára és a pórusok méretére. A rendszeres kezelés csökkentheti a pórusok kitágulását és javíthatja a bőr egyenletes megjelenését.

HATÉKONY FELSZÍVÓDÁSÚ BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEK: A Derma Pen kezelés során a bőr mikroszkopikus tűkkel történő behatolása lehetővé teszi a hatékonyabb felszívódást a bőrápolási termékeknek. Ezáltal a használt termékek aktív összetevői mélyebben juthatnak be a bőrbe, javítva hatékonyságukat.