COMFORT LINE
KEZELÉS

HATÉKONY ALAKFORMÁLÁS A
LEGMODERNEBB ESZKÖZÖKKEL

Magyarországon az elsők között nálunk próbálhatjátok ki a Comfort line gép
által nyújtott kezeléseket, mely a következő technológiákat egyesíti magában:

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a Comfort Line ultrahang hullámokat kibocsátó Multi kavitációs kezelőfej a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikro buborékokat képez. Az ultrahang hullámok által gerjesztett parciális nyomás változások hatására a buborékok szétroppannak és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját.Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben ahonnan a kiválasztó szervrendszeren keresztül , természetes úton távozik.

Az EunSung Comfort Line 1MHz frekvenciájú ,multipoláris RF energiája biztonságosan , fájdalommentesen jut be a bőrszövetbe , illetve a bőr alatti zsírrétegbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát.A zsírsejtek sejt membránján keresztül intenzíven tudnak a szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe.A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszere által ürül ki a testből.A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro- keringés és nyirokáramlás újra rendeződik az adott területen az anyagcsere folyamatok helyreállnak.Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

A Comfort Line Multi kezelőfejének speciális lézer fénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézer-fény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészségére.A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejt közötti térbe, ami a zsírsejtek mérete csökkenését eredményezi. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját így bőrfeszesítést, bőrfiatalítást tudunk elérni.

A testünkben az életkor , a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend , a dohányzás , az alkoholfogyasztás ill a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok .Ezek nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, amely a kötőszövet és a bőr petyhüdt , megereszkedett állapotát eredményezi. A Comfor Line Multi kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuum-masszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Az EunSung Comfort Line Multi kezelőfejei tartalmaznak vörös vagy kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

A thermális-pásztázó tip esetén az RF hőenergiája non-ablatív módon, a bőrfelszín károsítása nélkül hatol be a bőr mélyebb szöveteibe, ahol stimulálja a fibroblaszt sejtek működését, elősegítve a kollagén termelődést. A pásztázó kezelőfej lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető és az íves arcterületek kezelését, mint például a szemek vagy az ajak környéke.

A lövés tip használatakor a thermális RF hőenergiája mélyen a bőrbe penetrál, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok összezsugorodnak jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy a 4 MHz-es frekvenciájú, bipoláris RF energia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben.

A thermális RF technológia az elasztin és kollagén rostok összehúzása és termelődésük stimulálása által segíti elő a bőr feszesedését és növeli a rugalmasságát. Ezáltal arcfiatalító, ránctalanító hatást ér el a kezelt területeken.

A GÉP ÁLTAL ALKALMAZOTT
TECHNOLÓGIÁK ÉS AZOK HATÁSAI

ALAKFORMÁLÁS

ZSÍRBONTÁS MÉRETCSÖKKENTÉS SALAKTALANÍTÁS

BŐRFESZESÍTÉS

CELLULIT KEZELÉS
STRIA KEZELÉS

BŐRFESZESÍTÉS ARCON

FACELIFTING
KONTÚRING

A KEZELÉS MENETE

A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.

ALSÓNEMŰ

Olyan alsóneműben keress fel minket, melyet nem sajnálsz, ha a kezelés során krémes lesz

ÖLTÖZET

Kérlek, hozz magaddal pamut zoknit, vékony pamut hosszú nadrágot/leggingset, és pamut pólót.

FOLYADÉK PÓTLÁSA

Ügyelni kell a nagy mennyiségű folyadékpótlásra, melyhez a legmegfelelőbb a tiszta víz, vagy ízesítetlen gyógynövénytea.

NEM JAVASOLT

A kezelés előtt és után szauna, szolárium, infrashape használata nem javasolt.

TÁPLÁLKOZÁS

A kezelés után 24 órán keresztül kizárólag alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú ételek fogyasztása ajánlott.

ELLENJAVALLATOK

A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.

IMMUNGYENGESÉG

BŐRBETEGSÉG A KEZELENDŐ TERÜLETEN

TERHESSÉG

IMMUNRENDSZERT GYENGÍTŐ ORVOSSÁG SZEDÉSE

DAGANATOS BETEGSÉG

A FELSOROT TECHNOLÓGIÁK
(kavitáció, multipoláris rádiófrekvencia, soft lézer, vákuum, led terápia és termális rádiófrekvencia) együttes erejével a Comfort line az egyik legújabb és legkorszerűbb alakformáló és testkezelő eszköz, mely segít a szép, fiatalos bőr és a karcsúbb, feszesebb alak elérésében.